Solusi Sekuriti IT

Kami menawarkan Solusi Pelindungan IT yang terbaik untuk menandingi kemahuan sekuriti anda.

Lebih

Produk Kita

DT Asia Group mendistribusikan Perangkat Data Kerusakan dan juga Storage Perangkat yang Selamat. Untuk standar sekuriti data yang tinggi, anda boleh mengandalkan kami untuk penyediaan produk yang terbaik.

Lebih

Data Pada Layanan Lain

Kebocoran informasi merupakan ancaman utama bagi semua organisasi. DT Asia Group menyediakan layanan data kerusakan bersertifikat ISO. Cari tahu mengapa organisasi pemerintah dan militer menggunakan layanan kami.

Lebih

Sokongan Berterusan

Kami berdedikasi untuk menawarkan layanan yang terbaik dengan sokongan yang anda dapat mengandalkan. Jangan ragu untuk menghubungi kami jika anda ada sebarang pertanyaan atau memerlukan bantuan.

Lebih
Jelajahi Solusi yang Terbaik Dalam Kelas Keamanan IT Kami
Sekuriti korporat anda adalah misi utama kami. Keselamatan persekitaran syarikat IT anda adalah keutamaan kami. Pelanggaran keselamatan IT anda akan mengakibatkan syarikat anda harus membiayai kos yang amat tinggi. Kami, di DT Asia, mempunyai bermacam-macam solusi-solusi sekuriti yang terbaik untuk melindungi segala aspek IT infrastruktur anda

image 1

Manajemen Perusahaan Penipuan

(EFM) adalah solusi yang boleh menolong anda memantau dan mengurangkan risiko operasi dan aktiviti penipuan ataupun kejadian penipuan. Kelajuan dan flexibiliti penggunaan solusi ini telah membuat ia memenangi undian yang tertinggi dalam kategori Gartner.

image 2

Akses Pemantauan Istimewa

Peralatan yang diuruskan sebaris di tengah-tengah ataupun peralatan maya mempunyai kebolehan untuk memantau, audit dan juga megawal kesulitan sesi SSH, SFTP dan RDP tanpa menggunakan agent ataupun menukar pengalaman pengguna yang terakhir, mengelakkan dari sebarang kejadian yang sengaja atapun tidak sengaja mengakibatkan bahaya kepada sistem.

image 3

Kendali akses jaringan

(NAC) menyediakan rangkaian dengan lapisan tambahan mandatori perlindungan untuk semua dasar keselamatan yang sedia ada. Ia membolehkan Pentadbir Rangkaian untuk mengkonfigurasi parameter akses untuk pelabuhan rangkaian fizikal dan menentukan peranti dibenarkan akses

image 1

Manajemen Perusahaan Syslog

Ia menggunakan satu peringkat syarikat penyelesaian pengurusan log untuk mengumpul, memproses dan menyimpan data dengan selamat. Berjuta-juta mesej syslog dihasilkan dari aplikasi mudah alih, perbankan internet, ATM dan backend DB setiap minit.

image 2

Sesi Perlindungan Web

Solusi kami berfungsi sebagai proksi dan menguatkuasakan antaramuka pelayar berperisai yang bersepadu dan terancang bagi pengguna untuk mengakses maklumat kritikal Bank dan sekali gus mengatasi perkara di atas dengan operasi mudah bagi infrastruktur yang diedarkan

image 3

Database Firewall

Solusi kami menyediakan Sekuriti DB, cache, patch maya, masking. Ia datang dalam kedua perangkat lunak serta perangkat keras peralatan yang penuh dengan pertanyaan SQL otomatis pembelajaran untuk profil adaptif dan memperoleh perlindungan kepada DB Anda

Tidak mempunyai keyakinan bagi infrastruktur IT anda?

Hantar soalan anda sekarang